Ga voor een gezonde werk-privébalans met IDEWE

Het is essentieel: af en toe helemaal ontkoppelen van je werk. Maar hoe doe je dat precies? Wat zijn goede manieren om te deconnecteren? IDEWE geeft je tips en concreet advies om hiermee aan de slag te gaan. Dus, klaar om te leren deconnecteren? 

 

Sensibiliseringspakket deconnectie

Af en toe ontkoppelen en pauzeren heeft veel voordelen voor je werknemers: ze worden efficiënter, creatiever en komen sneller tot inzicht. En om ze aan te moedigen om hier werk van te maken, maakten we een sensibiliseringspakket om in heel je organisatie in te zetten. Het moedigt zowel individuele acties als acties op teamniveau aan. Dit zit er in het pakket:
 

  • 4 affiches over deconnectie
  • 4 snackable video’s om intern te delen
  • 4 screensavers
  • een charter (pdf) met basistips over deconnectie en breinvriendelijk werk (plus een variant die je kunt personaliseren)
  • checklist deconnectie

 

      

E-learning deconnectie

Hoe ontkoppel je? Hoe ga jij om met afleiding? En hoe zorg je tegelijk toch ook voor focus, reflectie en verbinding? Ons brein wordt ontzettend uitgedaagd dus het is des te belangrijker om ons brein in balans te houden.

 

In deze opleiding krijg je in één uur tijd inzicht in de verschillende aspecten van breinvriendelijk werk en krijg je een heleboel tips om hier ook echt werk van te maken. Zo leer je in te zetten op keuzes en acties die je werk-privébalans ten goede komen.

 

De e-learning bestaat uit interactieve spel- en leerelementen, video, audio, grafische en visuele reminders, reflectieve deconnectiemomenten ...

 

Meer weten over de opleiding? Rosanne legt het je haarfijn uit

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.