Energie besparen op de werkplek. IDEWE helpt je.

Alle beetjes helpen. En dat geldt ook als je wilt besparen op je energiefactuur. Informeer en sensibiliseer je werknemers om samen door de energiecrisis te komen. Hoe? Met onze brochure vol energiebesparende tips én via onze trap-, lichtschakelaar- en liftstickers.

Gratis sensibilisering

Via het formulier hieronder kun je tot 10 stuks van elk stickerpakket gratis bestellen. Wil je meer dan 10 stickersets? Dat kan aan € 0,40 per extra set. Hetzelfde geldt voor onze brochure: 10 gratis brochures en 40 cent per bijkomende brochure.

IDEWE_brochureNog beter: ga vandaag aan de slag

Wil je direct actie ondernemen? Download hieronder de brochure en druk ze af. Of doe het nog ecologischer: stuur ze via mail naar je werknemers. Zo krijgen ze allemaal onze energiebesparende tips handig in hun mailbox.

 

Download hier gratis de brochure

Onze stickers

Lichtsticker
Trapsticker
Liftsticker

Vraag je gratis materialen aan

Energie besparen op de (thuis)werkplek

Naast de klimaatdoelstellingen doen ook de surrealistische energiefacturen die vandaag in de brievenbus vallen ons snoeien in onze energieconsumptie. Elke maatregel, hoe klein ook, kan helpen om de kosten te drukken. Al haal je uiteraard meer winst uit structurele maatregelen op lange termijn.

Verwarming aan of jas aan?

Ook al voelen mensen die licht werk uitvoeren zich in de winter best bij 21 graden, een daling van de werktemperatuur tot 19 graden houdt op zich geen gezondheidsrisico’s in. Integendeel: het kan best zijn dat frissere temperaturen de concentratie ten goede komen.

Energiecrisis en ons welzijn

Nu de onzekerheid rond de coronapandemie is weggeëbd, geeft de energiecrisis bij werknemers en werkgevers opnieuw reden tot bezorgdheid. Niet alleen de economische gevolgen doen ons ingrijpende maatregelen nemen, ook het effect op het mentaal welzijn mogen we niet onderschatten.

Zit je nog met vragen?

Of heb je nood aan extra ondersteuning? Contacteer gerust je regionale IDEWE-kantoor.
We steken met plezier onze energie in je vraag over energie.