Kom jij de mogelijkheden van ons gloednieuwe Creative Connect Centre verkennen? 

Inspiration Day@IDEWE | 20 juni 2024 | Leuven

Op 20 juni nemen we je graag mee op een boeiende reis doorheen het gloednieuwe Creative Connect Centre van Groep IDEWE, een plek waar co-creëren centraal staat.

 

Via korte, creatieve sessies ontdek je hoe je van een probleemstelling tot een concept en van een prototype tot een innovatief product of dienstverlening komt. Zo doorloop je een onderzoeksfase aan de hand van de methodieken Lego Serious Play en Serial Box in onze ruimte SPARK. In onze ruimte EXPLORE zet je inzichten om tot een prototype dat getest en voorgesteld wordt. Vervolgens zet je het in de markt met bijvoorbeeld een e-learning of webinar in onze audiovisuele studio IMAGINE.

 

Daarnaast staan onze experts en partners voor je klaar om hun kennis, diensten en producten voor te stellen en je kunt ze zelfs uittesten. Zo maak je kennis met onze duurzaamheidsscan, test je je conditie met een inspanningsproef, kom je te weten wat Fitcoins zijn …

 

Deze namiddag gaat niet voorbij zonder een mystery guest die een verrassende wending aan de dag zal geven (meer geven we voorlopig niet prijs 😉).

 

Laat je op deze dag vooral inspireren door te doen, te zien, te voelen én te proeven.

 

We kijken alvast uit naar je komst!

 

PS: Alvast benieuwd naar een sneakpeek van het Creative Connect Centre? Bekijk dan deze video:

 

 

Programma

13.30 - 14.00 uur Registratie en netwerking.
14.00 - 14.30 uur
Lode Godderis, CEO van Groep IDEWE, geeft zijn visie op de toekomst van Groep IDEWE. Daarna geeft Whitney Van den Brande een korte presentatie over het ontstaan van het Creative Connect Centre en de dienstverlening.
14.30 - 15.30 uur Korte interactieve sessies in de verschillende ruimtes van het Creative Connect Centre.
15.30 - 16.00 uur Pauze met koffie en iets zoets.
16.00 - 17.00 uur Korte interactieve sessies in de verschillende ruimtes van het Creative Connect Centre.
17.00 - 17.30 uur Keynote door mystery guest.
17.30 - 18.30 uur Afsluitende borrel en netwerking.

 

Locatie

IDEWE
Interleuvenlaan 58
3001 Leuven

      

Reserveer vandaag nog je plaatsje


Om de kwaliteit van de interactieve sessies te garanderen, is het aantal inschrijvingen voor de Inspiration Day beperkt. Registreer je dus snel als je zeker wilt zijn van je plek.

De plek waar creativiteit en innovatie samenkomen

Creative Connect Centre is dé plek waar jouw organisatie een inspirerende ruimte vindt en waar onze innovatie- en co-creatie-experten je helpen om complexe vragen over welzijn, gezondheid om te zetten in oplossingen op maat.